Om Laxmi / Aktuellt

OM LAXMI


ANNSOFILaxmi drivs av Annsofi som är certifierad Ayurvedisk Hälsorådgivare och massageterapeut och utbildad vid Skandinaviska Ayurveda-Akademin i Stockholm. Intresset för Ayurveda har växt fram under åren; bl a via yogan och långa vistelser i Indien. Annsofi har praktiserat meditation sedan 1997 och yoga sedan 1998 och har under åren samlat på sig en stor erfarenhet av tekniker för personlig utveckling, känslorelease, pranayama/andningsteknik, meditation och mindfulness. Erfarenheterna är hämtade från olika utbildningar, kurser och retreats i Sverige och i Europa, med bl a internationellt erkända andliga lärare. Annsofi är även certifierad inom Intuition, andlig vägledning och healing. 

AKTUELLT HOS LAXMI

AKTUELLT


Feb

16

En dag i Stillhet och Närvaro

Lördag 16 februari 2019 kl 12.30 - 16.30

Plats: Ashtangayoga.nu, Odengatan 36, 113 51 Stockholm

Pris: 400 kr

Anmälan: info@laxmiayurveda.se


Den här dagen har fokus på att stödja dig att komma in i närvaro och stillhet, så att du kan möta din inre sanna natur och inhämta mer livskraft. Att låta dig omfamnas av närvarons läkande kraft.


Möt dig själv och andra i närvaro, med hjälp av meditationer, pranayama (andningsteknik), yoga nidra (vägledd djupavslappning) och andra närvaro-övningar. Vi samtalar kring hur vi kan öka vårt välbefinnande genom ökad kontakt med vårt inre. Hur blir vi mer närvarande i livet och i oss själva? Vad är självkärlek och vad behöver vi göra för att känna det? Det är några ämnen vi samtalar kring och sedan får vi se vad mer som i närvaron vill uttryckas.


Aktuellt 

       En dag i Stillhet och Närvaro

        Lördag 16 feb 2019 kl 12.30


        
 

Copyright @ All Rights Reserved

LAXMI AYURVEDAKontakta ossLaxmi


E-post: info@laxmiayurveda.se

Telefon: 070-723 58 23

www.laxmiayurveda.se